Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Irrus CPC (47849) » 428746507: T40/J12/X

Liga 428746507 Información oficial sobre el partido 428746507 en Hattrick

03.08.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 0 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
0 - 1 Youssef Tanji (29')
0 - 2 Youssef Tanji (73')
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 0 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,3 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Ocasiones Ocasiones

 • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joel Llaquet va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Santaballa.
 • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Serra Vázquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

 • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Gonzalo Pombo ocupà el lloc d'en Jesús Iramain al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de SAD.TENERIFE_CADIZ- quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
 • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josele Conalos va entrar en el seu lloc.

Irrus CPC

Goles Goles

 • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Irrus va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Youssef Tanji va transformar xutant amb força i sense dubtar.
 • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Youssef Tanji va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Hendrik Schindler va estar a punt de posar per davant a Irrus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Mota va impedir un gol cantat.
 • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Irrus van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Desllor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
 • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Youssef Tanji quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Mota, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Gana de Irrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.