Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - Celtic Hospitalet (49086) » 428746504: T40/J11/X

Liga 428746504 Información oficial sobre el partido 428746504 en Hattrick

27.07.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / X.937 (97020)

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Bernardo Madruga Martín (21') 1 - 0
1 - 1 Carlos Ibero (57')
Rafael Salvador (67') 2 - 1
Bernardo Madruga Martín (71') 3 - 1
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 5 - 3 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,4 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Miniworkd contenien la respiració mentre en Bernardo Madruga Martín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Corria el minut 67 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafael Salvador, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Miniworkd va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bernardo Madruga Martín progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Eliseo Iterbio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Miniworkd se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tito Palacios va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Miniworkd va gaudir d'un penal a favor al minut 64, però el jugador Sergio Fovi va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Marc Miró.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Iguíñiz de Miniworkd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Luis Iguíñiz de Miniworkd es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Carlos Cascasona ocupà el lloc d'en Luis Iguíñiz al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Miniworkd quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 57, quan Carlos Ibero va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ángel Montalvo va marxar per velocitat al minut 18 i va fer una passada de la mort a Marc Rota, però aquest va fallar.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Ángel Montalvo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Genís Ros va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Alfredo Pérez Torres va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helenio Monte de Hospi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Helenio Monte va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nicolás Hernández.