Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - Karagounis (773538) » 428746497: T40/J10/X

Liga 428746497 Información oficial sobre el partido 428746497 en Hattrick

20.07.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.937 (97020)

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 2 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Rubén Soares (32') 1 - 0
1 - 1 Adolfo Gayones (37')
1 - 2 Tomeu Almacelles (83')
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 2 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 2 - 1 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Seran Marín sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rubén Soares que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fabrica, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Agostino Irigoyen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Agostino Irigoyen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fabrica.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Simón Parias arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simón Valiente Caballer de Fabrica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): En Simón Valiente Caballer va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Karagounis

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fabrica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adolfo Gayones la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Karagounis es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 37.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Karagounis va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 83. Tomeu Almacelles va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Francisco Honesto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Karagounis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Romeu Minzo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romeu Minzo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Melchor Guerradell ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Adolfo Gayones va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Gauca va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tomeu Almacelles que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.