Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Celtic Hospitalet (49086) » 428746483: T40/J6/X

Liga 428746483 Información oficial sobre el partido 428746483 en Hattrick

22.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido
0 - 1 Marc Rota (6')
Sergio Serra Vázquez (38') 1 - 1
Bassam Frije (54') 2 - 1
Jesús Iramain (67') 3 - 1
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 3 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

 • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Sergio Serra Vázquez igualava per SAD.TENERIFE_CADIZ- en rematar una jugada d'atac per la dreta.
 • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els seguidors del SAD.TENERIFE_CADIZ- contenien la respiració mentre en Bassam Frije s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
 • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Jesús Iramain de SAD.TENERIFE_CADIZ- va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Lesiones Lesiones

 • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del SAD.TENERIFE_CADIZ- puguin veure en José María Buenaventura jugant de nou; ja que al minut 75 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Quique Molero el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

 • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Umandi Orotz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

 • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Hospi va ser finalitzada des de l'esquerra per Marc Rota al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tomàs Bartrolí es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
 • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vicente Asón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
 • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Vicente Asón quasi aconsegueix empatar per Hospi al minut 60, però Diego Mota va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
 • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Carlos Ibero amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Rota de Hospi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.