Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - Irrus CPC (47849) » 428746481: T40/J6/X

Liga 428746481 Información oficial sobre el partido 428746481 en Hattrick

22.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 0 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
0 - 1 Hendrik Schindler (36')
0 - 2 Gabriel Durán (82')
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 0 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 3 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcos Porras va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Orlando Fernández Navarrete va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
 • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fabrica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Pozuelo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 85. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Seran Marín la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Richart de Fabrica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simón Parias de Fabrica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

 • 095 Minuto 19 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Gauca va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduardo Cascasona.
 • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador César Guzmán Zarpas de Fabrica es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Irrus CPC

Goles Goles

 • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Hendrik Schindler va posar els visitants Irrus per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
 • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gabriel Durán de Irrus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Joaquim Castellsegué va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
 • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Joaquim Castellsegué va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pràxedes Sambola de Irrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
 • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Espilla de Irrus es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.