Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD FOX GIRONA BARBARA (435473) - Las Ranas Descontentas (438624) » 428642431: T40/J6/IX

Liga 428642431 Información oficial sobre el partido 428642431 en Hattrick

22.06.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / IX.1127 (176622)

c.e espartanos Alineación oficial del equipo 'c.e espartanos' en el partido 4 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
0 - 1 José Bujeda (18')
霍 (Huo) 昌霖 (Changlin) (33') 1 - 1
Romualdo Cincunegui (72') 2 - 1
Romualdo Cincunegui (78') 3 - 1
Romualdo Cincunegui (88') 4 - 1
c.e espartanos Alineación oficial del equipo 'c.e espartanos' en el partido 4 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
c.e espartanos Alineación oficial del equipo 'c.e espartanos' en el partido 2 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.e espartanos

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): 霍 (Huo) 昌霖 (Changlin) va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 33.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el espartanos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Romualdo Cincunegui aconseguint el 2 - 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Romualdo Cincunegui va incrementar l'avantatge de espartanos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Romualdo Cincunegui va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En 蔡 (Cai) 康贤 (Kangxian) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de espartanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Asger Eyrainer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 霍 (Huo) 昌霖 (Changlin) de espartanos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Higueras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de espartanos, en 霍 (Huo) 昌霖 (Changlin), va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Oski Kallonen, de espartanos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Dimas Giménez el va substituir.

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Descontentas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan José Bujeda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nicolás Forcia va entorpir al marcador d'en Francisco San German per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el Descontentas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gilberto Morlanes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Segismundo Aguado Orea després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oski Kallonen va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Nicolás Forcia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dimas Giménez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Rafa Rueda Vicioso va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.