Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Pelotas (1600977) - Banderilleros Balompie (1592470) » 428631925: T40/J12/IX

Liga 428631925 Información oficial sobre el partido 428631925 en Hattrick

03.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / IX.939 (61210)

A.D.Pelotas Alineación oficial del equipo 'A.D.Pelotas' en el partido 0 - 3 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
0 - 1 Nel Plasencia (61')
0 - 2 Juan Julio Bellver (64')
0 - 3 George Kürsener (71')
A.D.Pelotas Alineación oficial del equipo 'A.D.Pelotas' en el partido 0 - 3 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D.Pelotas Alineación oficial del equipo 'A.D.Pelotas' en el partido 0 - 4 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Pelotas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, George Kürsener va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pere Cort es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Cort de A.D.Pelotas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Banderilleros Balompie

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, Banderilleros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nel Plasencia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Julio Bellver, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En George Kürsener va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Henric Andersson va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En George Kürsener va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Banderilleros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Pino Campos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Idálio Galhardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Henric Andersson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en George Kürsener.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karl Schnorrenberger de Banderilleros es va guanyar la targeta groga merescudament.