Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD CAMPILLO DE ARENAS (1584213) - Banderilleros Balompie (1592470) » 428631907: T40/J7/IX

Liga 428631907 Información oficial sobre el partido 428631907 en Hattrick

29.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / IX.939 (61210)

RCD CAMPILLO DE ARENAS Alineación oficial del equipo 'RCD CAMPILLO DE ARENAS' en el partido 2 - 3 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
0 - 1 Raúl Pino Campos (26')
0 - 2 Juan Julio Bellver (35')
José Celoca (55') 1 - 2
Lars-Erik Ericsson (76') 2 - 2
2 - 3 Henric Andersson (79')
RCD CAMPILLO DE ARENAS Alineación oficial del equipo 'RCD CAMPILLO DE ARENAS' en el partido 2 - 3 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD CAMPILLO DE ARENAS Alineación oficial del equipo 'RCD CAMPILLO DE ARENAS' en el partido 1 - 1 Banderilleros Balompie Alineación oficial del equipo 'Banderilleros Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD CAMPILLO DE ARENAS

Goles Goles

  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): José Celoca va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CAMPILLO, al minut 55. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Lars-Erik Ericsson va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marek Cisek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a CAMPILLO al minut 4.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CAMPILLO Héctor Muro quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bucur Padină l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): CAMPILLO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Valentín Tui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Fernando Aganzo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Eugenio Sasu de CAMPILLO es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Banderilleros Balompie

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Banderilleros va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Raúl Pino Campos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Juan Julio Bellver de Banderilleros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Henric Andersson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Marius Drăghici quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eugenio Sasu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Banderilleros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro César Mendia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Pedro César Mendia de Banderilleros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.