Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Benalmádena (1460720) - Perrosscarzos F.C. (1433583) » 428602365: T40/J13/IX

Liga 428602365 Información oficial sobre el partido 428602365 en Hattrick

10.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / IX.411 (60682)

Sarralencs Alineación oficial del equipo 'Sarralencs' en el partido 0 - 4 Filantrópicos fc Alineación oficial del equipo 'Filantrópicos fc' en el partido
0 - 1 Conny Schwenk (23')
0 - 2 Conny Schwenk (25')
0 - 3 Jannik Aschersleben (42')
0 - 4 Johan Robertsson (63')
Sarralencs Alineación oficial del equipo 'Sarralencs' en el partido 0 - 4 Filantrópicos fc Alineación oficial del equipo 'Filantrópicos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sarralencs Alineación oficial del equipo 'Sarralencs' en el partido 1 - 7 Filantrópicos fc Alineación oficial del equipo 'Filantrópicos fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarralencs

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Quevedo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sarralencs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Latorre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jeremy Davis.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sarralencs sortien al contraatac. La falta llançada per Óscar Quevedo va sortir força alta sense massa perill.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sarralencs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Albert Josep Moix va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jeremy Davis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Alfredo Bonilla va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Blagoy Haralampiev hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manuel Garicaza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Garicaza de Sarralencs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Filantrópicos fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Francisco Tamisa el va rematar Conny Schwenk amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Conny Schwenk de Filantrópicos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Jannik Aschersleben de Filantrópicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Johan Robertsson va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Itzaille Atxutegi al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Flávio Ferreira Faria va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jannik Aschersleben.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Jannik Aschersleben va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Filantrópicos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.