Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL SEP7IMO DE DESTILERIA (1587898) - FC Reyerta (1435934) » 428566615: T40/J8/VIII

Liga 428566615 Información oficial sobre el partido 428566615 en Hattrick

06.07.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VIII.1821 (179364)

EL SEP7IMO DE DESTILERIA Alineación oficial del equipo 'EL SEP7IMO DE DESTILERIA' en el partido 4 - 0 F.C. Durango Alineación oficial del equipo 'F.C. Durango' en el partido
Witold Rega (29') 1 - 0
Wiebrand Citroen (35') 2 - 0
Dan Kimose (60') 3 - 0
Witold Rega (87') 4 - 0
EL SEP7IMO DE DESTILERIA Alineación oficial del equipo 'EL SEP7IMO DE DESTILERIA' en el partido 4 - 0 F.C. Durango Alineación oficial del equipo 'F.C. Durango' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
EL SEP7IMO DE DESTILERIA Alineación oficial del equipo 'EL SEP7IMO DE DESTILERIA' en el partido 5 - 0 F.C. Durango Alineación oficial del equipo 'F.C. Durango' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL SEP7IMO DE DESTILERIA

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 29 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Witold Rega llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): DESTILERIA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Wiebrand Citroen va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Dan Kimose va incrementar l'avantatge de DESTILERIA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): El gol de falta de Witold Rega sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 87 i ampliar l'avantatge de DESTILERIA a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Witold Rega es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): DESTILERIA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Iakovos Karousis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Godot Hersberger.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Mario César Gámez gairebé va marcar per a DESTILERIA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damián Salgado de DESTILERIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tariq Ibn-Seif de DESTILERIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolf Schabus de DESTILERIA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Damián Salgado de DESTILERIA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Wolf Schabus de DESTILERIA per doble groga al minut 89.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario César Gámez de DESTILERIA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Boris Hesseln va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Wiebrand Citroen.

F.C. Durango

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Wolf Schabus va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Meduardas Kuniskis va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Estanislao Fuster Ruiz.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Estanislao Fuster Ruiz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Durango havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rick Jelinek.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Adrián Guzmán de Durango va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Ronny Lecocq va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Adrián Guzmán s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.