Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arosa Celtics CF (125768) - Lla (48604) » 428537691: T40/J1/VIII

Liga 428537691 Información oficial sobre el partido 428537691 en Hattrick

18.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VIII.1305 (178848)

KatCo Alineación oficial del equipo 'KatCo' en el partido 0 - 1 Beran F-C Alineación oficial del equipo 'Beran F-C' en el partido
0 - 1 Boris Lazo (73')
KatCo Alineación oficial del equipo 'KatCo' en el partido 0 - 1 Beran F-C Alineación oficial del equipo 'Beran F-C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KatCo Alineación oficial del equipo 'KatCo' en el partido 2 - 0 Beran F-C Alineación oficial del equipo 'Beran F-C' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KatCo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anthony Cognon de KatCo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Mabrouk Naiimi ocupà el lloc d'en Agnius Guobužas al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de KatCo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Beran F-C

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Beran agafava avantatge al minut 73 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Boris Lazo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paul Schöllhuber, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Beran va anar a parar a la dreta de l'atac on en Witold Pazdan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Beran van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Achille Magro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Goh Choon Shun que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Beran va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Giachen Hassler va anar a parar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Augustin Vultureanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Boris Lazo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Beran van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Achille Magro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Achille Magro de Beran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.