Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperMoliveños (437790) - Cayetanos Fc (308309) » 428511368: T40/J14/VIII

Liga 428511368 Información oficial sobre el partido 428511368 en Hattrick

17.08.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VIII.834 (54635)

Madridejos B Alineación oficial del equipo 'Madridejos B' en el partido 3 - 2 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
Jesús Martínez de Tejada (19') 1 - 0
1 - 1 Pierpaolo Lavagna (23')
Julián Becerra (26') 2 - 1
2 - 2 Luis Clar Montes (69')
Seran Montero (88') 3 - 2
Madridejos B Alineación oficial del equipo 'Madridejos B' en el partido 3 - 2 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Madridejos B Alineación oficial del equipo 'Madridejos B' en el partido 2 - 2 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,2 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madridejos B

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Jesús Martínez de Tejada va donar a Madridejos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Julián Becerra llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Samuel Jannik Spanbauer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Miguel Fuster rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Néstor Joara de Madridejos es va guanyar la targeta groga merescudament.

C. D. Montcada

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Pierpaolo Lavagna va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 69 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Luis Clar Montes.
  • 109 Minuto 88 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Tiburcio Parada es va complicar la vida al minut 88 intentant esquivar Seran Montero en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Madridejos, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Veikka Leppä, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pierpaolo Lavagna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Samuel Jannik Spanbauer va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Ramírez Togores ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): José Ramírez Togores de Montcada va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eugenio Malpede va entrar en el seu lloc.