Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kolomanager (1338997) - Atletico de Pacheco (799219) » 428484478: T40/J12/VIII

Liga 428484478 Información oficial sobre el partido 428484478 en Hattrick

03.08.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / VIII.354 (54155)

kolomanager Alineación oficial del equipo 'kolomanager' en el partido 0 - 1 El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido
0 - 1 Sergi Vall-llebrera (35')
kolomanager Alineación oficial del equipo 'kolomanager' en el partido 0 - 1 El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kolomanager Alineación oficial del equipo 'kolomanager' en el partido 1 - 0 El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kolomanager

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Harald Mugglin després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de estrellas Sergi Vall-llebrera, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferriol Cambra.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Elşad Rzayev de kolomanager va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Emrullah Akça es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Martin Silfwerborg.

El equipo de las estrellas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Guerbillano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): estrellas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Pedro Marquina va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): estrellas van sortir al contraatac al minut 54, però Sergi Vall-llebrera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de estrellas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toni Guim va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de estrellas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Toni Guim, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Egozcue de estrellas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de estrellas, en Matías Estelrich, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.