Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xava C.F. (779374) - Fontiñas Sport (1586872) » 428465902: T40/J4/VIII

Liga 428465902 Información oficial sobre el partido 428465902 en Hattrick

08.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VIII.23 (53824)

Pucela Today Alineación oficial del equipo 'Pucela Today' en el partido 3 - 1 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
0 - 1 José Sampaio (8')
Claus Stallard (36') 1 - 1
Raül Fíguls (57') 2 - 1
Gotzon Arizketa (79') 3 - 1
Pucela Today Alineación oficial del equipo 'Pucela Today' en el partido 3 - 1 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pucela Today Alineación oficial del equipo 'Pucela Today' en el partido 3 - 0 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pucela Today

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 36 minuts quan Mauricio Martín Ávila va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Claus Stallard, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ETILICOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raül Fíguls la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PToday es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 57.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gotzon Arizketa va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): PToday va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vincent Moinet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vihtori Myllyniemi.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Canoura! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Vincent Moinet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Claus Stallard gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raül Fíguls de PToday la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Vincent Moinet es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

GUIRIS ETILICOS

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): El contraatac de ETILICOS va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que José Sampaio va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PToday. La jugada d'estratègia del ETILICOS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Óscar Ramos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ETILICOS va ser a punt de marcar al minut 64, quan el seu jugador Mojmír Remenárik va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ETILICOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Verísimo Balseiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jeromy Campbell després que el jugador de ETILICOS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Sampaio de ETILICOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.