Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VICTORIA ÉLIDE (121890) - Rayon, CF (775272) » 428463084: T40/J11/VII

Liga 428463084 Información oficial sobre el partido 428463084 en Hattrick

27.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VII.996 (39032)

at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido 2 - 1 bardomingo Alineación oficial del equipo 'bardomingo' en el partido
0 - 1 Rafael Balboa (6')
Miroslav Mittermayer (19') 1 - 1
Paolo Ciuffa (51') 2 - 1
at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido 2 - 1 bardomingo Alineación oficial del equipo 'bardomingo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido 0 - 1 bardomingo Alineación oficial del equipo 'bardomingo' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

at.almozara

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miroslav Mittermayer de at.almozara va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): at.almozara van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Piotr Koć no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Antonio Valoyes de at.almozara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

bardomingo

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de bardomingo Rafael Balboa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 109 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Myloslav Osadchiy després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de at.almozara Paolo Ciuffa, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): bardomingo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Vellisca va desviar el xut final de Myloslav Osadchiy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Rafael Balboa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Balboa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Myloslav Osadchiy quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Stanisław Grzesiek va estar a punt de posar per davant a bardomingo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Vellisca va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): bardomingo va estar a punt d'empatar al 58 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rafael Balboa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Javier Vellisca va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tatá Faria Costa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Myloslav Osadchiy de bardomingo es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.