Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

España (1372611) - COMET DALIAN (1581957) » 428460980: T40/J2/VII

Liga 428460980 Información oficial sobre el partido 428460980 en Hattrick

25.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VII.959 (38995)

vallekas55 Alineación oficial del equipo 'vallekas55' en el partido 2 - 1 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
Maciej Karpowicz (33') 1 - 0
1 - 1 Roberto Viniegra (47')
Zvulun Karo (63') 2 - 1
vallekas55 Alineación oficial del equipo 'vallekas55' en el partido 2 - 1 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vallekas55 Alineación oficial del equipo 'vallekas55' en el partido 2 - 0 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vallekas55

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Maciej Karpowicz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): vallekas55 s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Zvulun Karo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a vallekas55 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Flavio Cardonati, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valer-Florian Popa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Flavio Cardonati va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Zbigniew Koliński va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Zbigniew Koliński va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del vallekas55 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Volker Fritz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Flavio Cardonati, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en José Eduardo Acosta va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Flavio Cardonati estava fent un bon partit.

fc.cartagena

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 47. L'anotador per fc.cartagena va ser Roberto Viniegra, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Anton Ţicu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bertrand Boulard de fc.cartagena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Anton Ţicu no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.