Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valledelkas (993772) - Galaxia Fútbol Team (1417150) » 428455310: T40/J14/VII

Liga 428455310 Información oficial sobre el partido 428455310 en Hattrick

17.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VII.857 (38893)

Espritus de la luz Alineación oficial del equipo 'Espritus de la luz' en el partido 3 - 0 New Atletico Turrones F.C. Alineación oficial del equipo 'New Atletico Turrones F.C.' en el partido
Daniele Accorroni (34') 1 - 0
Gürdal Kürkçü (70') 2 - 0
Eloi Divins (74') 3 - 0
Espritus de la luz Alineación oficial del equipo 'Espritus de la luz' en el partido 3 - 0 New Atletico Turrones F.C. Alineación oficial del equipo 'New Atletico Turrones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Espritus de la luz Alineación oficial del equipo 'Espritus de la luz' en el partido 7 - 0 New Atletico Turrones F.C. Alineación oficial del equipo 'New Atletico Turrones F.C.' en el partido
Es un cenizo 6.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espritus de la luz

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Daniele Accorroni va donar a Espritus un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Espritus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gürdal Kürkçü va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eloi Divins, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Espritus.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Gürdal Kürkçü del Espritus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Espritus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gürdal Kürkçü en un 1 contra 1 amb el porter Domingos Vasco Carrapito, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gürdal Kürkçü, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Gürdal Kürkçü de Espritus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eloi Divins. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniele Accorroni de Espritus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gürdal Kürkçü de Espritus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Moscoso de Espritus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

New Atletico Turrones F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mansour Qasim Turk va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Epifanio López de Madrid va desviar el xut final de Roberto Ustariz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Dani Heerschop completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Ferina de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.