Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perete FC (1462633) - LANZAROTE UD (774450) » 428450219: T40/J2/VII

Liga 428450219 Información oficial sobre el partido 428450219 en Hattrick

25.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VII.767 (38803)

pedrolaris Alineación oficial del equipo 'pedrolaris' en el partido 1 - 1 S.D. Jodra de Cardos Alineación oficial del equipo 'S.D. Jodra de Cardos' en el partido
Ermis Adamantakis (2') 1 - 0
1 - 1 Horst Verboom (77')
pedrolaris Alineación oficial del equipo 'pedrolaris' en el partido 1 - 1 S.D. Jodra de Cardos Alineación oficial del equipo 'S.D. Jodra de Cardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pedrolaris Alineación oficial del equipo 'pedrolaris' en el partido 2 - 4 S.D. Jodra de Cardos Alineación oficial del equipo 'S.D. Jodra de Cardos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pedrolaris

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ermis Adamantakis, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del pedrolaris se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Aracelio Leon Urquijo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fermín Soler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aracelio Leon Urquijo de pedrolaris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ermis Adamantakis de pedrolaris es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.

S.D. Jodra de Cardos

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Horst Verboom que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Horst Verboom per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 13, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kalle Laukkanen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Giampiero Vigolo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Cardos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bjarne Ellingsen va desviar el xut final de Kalle Laukkanen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Al minut 86, Tobias Jansson va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Cardos no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.