Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Natahoyo Industrial (773415) - Magarzu (1419969) » 428443278: T40/J2/VII

Liga 428443278 Información oficial sobre el partido 428443278 en Hattrick

25.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VII.643 (38679)

Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido 2 - 2 Junkalillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Junkalillo F.C.' en el partido
Ruzhdi Gjaferi (12') 1 - 0
1 - 1 Sébastien Clanet (21')
1 - 2 Teodor Iuga (69')
Cristian Drăghici (82') 2 - 2
Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido 2 - 2 Junkalillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Junkalillo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido 0 - 2 Junkalillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Junkalillo F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pechuga C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Pechuga va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ruzhdi Gjaferi aconseguint el 1 - 0.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Jerzy Kazula entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pechuga, un peu providencial d'en Cristian Drăghici va situar el 2-2 al panell digital.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Guillem Babiloni maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Junkalillo F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 21 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sébastien Clanet marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Junkalillo agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Teodor Iuga amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Samuel Redondo Sierra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lukas Herics no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Malte Lennartsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Samuel Redondo Sierra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Junkalillo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Teodor Iuga va quedar-se sol davant el porter Samuel Redondo Sierra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Teodor Iuga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vincenzo Solot després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Samuel Redondo Sierra va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Nuno Francisco Silvestre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Samuel Redondo Sierra va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Maggio de Junkalillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.