Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the starting line (313242) - corazon albinegro (1334276) » 428436467: T40/J8/VII

Liga 428436467 Información oficial sobre el partido 428436467 en Hattrick

06.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VII.521 (38557)

the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido 4 - 2 corazon albinegro Alineación oficial del equipo 'corazon albinegro' en el partido
Boris Harreß (3') 1 - 0
Nuno Courelas (28') 2 - 0
2 - 1 Franciscano Gascón (36')
Jarkko Kotamäki (53') 3 - 1
Nuno Courelas (62') 4 - 1
4 - 2 Pjotr van Bon (81')
the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido 4 - 2 corazon albinegro Alineación oficial del equipo 'corazon albinegro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido 5 - 0 corazon albinegro Alineación oficial del equipo 'corazon albinegro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the starting line

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 3 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Boris Harreß llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Nuno Courelas va augmentar l'avantatge de starting a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de starting. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jarkko Kotamäki xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de starting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nuno Courelas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Bastian Egert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 8, però una magnífica aturada de Girolamo Fulignati va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Jarkko Kotamäki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Girolamo Fulignati va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Paul Phlipp von Bödefeld de starting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hug Sauri, en lloc de córrer, relliscava.

corazon albinegro

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de albinegro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Franciscano Gascón.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Pjotr van Bon va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el albinegro va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fedor Teplov va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Hugo Sørby ocupà el lloc d'en Emmanuel Pachelbel al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de albinegro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Franciscano Gascón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.