Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Blanc i Blava (798992) - Tuerce botas CF (491779) » 428424510: T40/J14/VII

Liga 428424510 Información oficial sobre el partido 428424510 en Hattrick

17.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VII.307 (38343)

f. c. neng de vigo Alineación oficial del equipo 'f. c. neng de vigo' en el partido 2 - 2 llamborda Alineación oficial del equipo 'llamborda' en el partido
Felipe Andrés Scaloni (18') 1 - 0
1 - 1 Stephen Salter (28')
1 - 2 Bachir Dali (85')
José Norberto Magalhães (87') 2 - 2
f. c. neng de vigo Alineación oficial del equipo 'f. c. neng de vigo' en el partido 2 - 2 llamborda Alineación oficial del equipo 'llamborda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f. c. neng de vigo Alineación oficial del equipo 'f. c. neng de vigo' en el partido 0 - 1 llamborda Alineación oficial del equipo 'llamborda' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f. c. neng de vigo

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de neng va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Felipe Andrés Scaloni, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): José Norberto Magalhães va marcar al minut 87 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Julio Daniel Carrascosa va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Narcis Drăgan. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Radu Vlădescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): neng va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mircea Găvrilă va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el neng sortien al contraatac. La falta llançada per Mircea Găvrilă va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radu Vlădescu de neng amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

llamborda

Goles Goles

  • 160 Minuto 28 (Gol de falta): L'entrenador de llamborda es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Stephen Salter era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ricardo Espasa la va rematar Bachir Dali amb una magnífica volea que va fer pujar per a llamborda el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bachir Dali ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ingebrigt Sjøstedt de llamborda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Biazzo de llamborda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.