Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keko's eleven (1372403) - mardefora (801960) » 428421799: T40/J8/VII

Liga 428421799 Información oficial sobre el partido 428421799 en Hattrick

06.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VII.259 (38295)

xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido 2 - 0 BADALONA ALL BLACKS Alineación oficial del equipo 'BADALONA ALL BLACKS' en el partido
Diego Armando Mato (13') 1 - 0
Francisco Doreste (85') 2 - 0
xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido 2 - 0 BADALONA ALL BLACKS Alineación oficial del equipo 'BADALONA ALL BLACKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido 1 - 1 BADALONA ALL BLACKS Alineación oficial del equipo 'BADALONA ALL BLACKS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xXRacing LlenguadocXx

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de LlenguadocXx amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Diego Armando Mato, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, LlenguadocXx va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francisco Doreste, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): LlenguadocXx va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Fernando Copa va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LlenguadocXx va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ricardo Esteñoz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Armando Mato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Doni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BADALONA ALL BLACKS

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Bonifacy Wojewodzic per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 54, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luís Carlos Catarinense va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Bohuš Petr es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Rioja.