Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tito Madrid c.f. (1371731) - Minduxos F.C. (1461206) » 428420538: T40/J1/VII

Liga 428420538 Información oficial sobre el partido 428420538 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.237 (38273)

Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 4 - 0 Minduxos F.C. Alineación oficial del equipo 'Minduxos F.C.' en el partido
Marc Campa (34') 1 - 0
Casto Belexar (41') 2 - 0
Marc Campa (47') 3 - 0
Marcelo Roca (84') 4 - 0
Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 4 - 0 Minduxos F.C. Alineación oficial del equipo 'Minduxos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 2 - 0 Minduxos F.C. Alineación oficial del equipo 'Minduxos F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tito Madrid c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Madrid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Marc Campa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Madrid va augmentar la diferència quan Casto Belexar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Madrid pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marc Campa va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Marcelo Roca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Monzón va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Casto Belexar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Fernando Jiménez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Casto Belexar era fer passades de llarga distància. Al minut 78 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Emili Mira però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Lesiones Lesiones

Minduxos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Melcior Calsina va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Òscar Masip va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Gervasio Marañon de Minduxos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gervasio Marañon se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sami Kostiainen de Minduxos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ali Ahmadzadeh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dorian Hußfeld després que el jugador de Minduxos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Masip de Minduxos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Elmo Ernstorfer ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.