Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Killmonguers (1421612) - Pego C.F. (124522) » 428419423: T40/J4/VII

Liga 428419423 Información oficial sobre el partido 428419423 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.217 (38253)

TORRES UTP Alineación oficial del equipo 'TORRES UTP' en el partido 1 - 2 brbriblibli Alineación oficial del equipo 'brbriblibli' en el partido
David Quenault (29') 1 - 0
1 - 1 Dorian Nadolski (42')
1 - 2 Yiorgos Choidis (56')
TORRES UTP Alineación oficial del equipo 'TORRES UTP' en el partido 1 - 2 brbriblibli Alineación oficial del equipo 'brbriblibli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TORRES UTP Alineación oficial del equipo 'TORRES UTP' en el partido 2 - 0 brbriblibli Alineación oficial del equipo 'brbriblibli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORRES UTP

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): TORRES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 David Quenault va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de TORRES tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Diego Melgar ho va intentar al minut 32 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Melgar va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Amets Artika va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TORRES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paco Castellnou, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Damián Piñero quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del TORRES va deixar en bona posició a en Damián Piñero per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Castellnou de TORRES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Ben Hurpaul, de TORRES, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Joan Trullàs el va substituir.

brbriblibli

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Dorian Nadolski rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan Miguel Muñoz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jerzy Kieraś sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Yiorgos Choidis que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El brbriblibli va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Juan Miguel Muñoz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): brbriblibli van sortir al contraatac al minut 75, però Marcus Spenninger va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rościsław Nagel.