Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pazo Almuzara (1458478) - Borf f.c. (1583677) » 428414801: T40/J9/VII

Liga 428414801 Información oficial sobre el partido 428414801 en Hattrick

13.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VII.134 (38170)

Pazo Almuzara Alineación oficial del equipo 'Pazo Almuzara' en el partido 1 - 4 Bufalos de fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Bufalos de fuenlabrada' en el partido
0 - 1 Meir Adler (3')
0 - 2 Meir Adler (18')
0 - 3 Iwan Assauwer (31')
0 - 4 Iwan Assauwer (85')
Nicola Luttazzi (87') 1 - 4
Pazo Almuzara Alineación oficial del equipo 'Pazo Almuzara' en el partido 1 - 4 Bufalos de fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Bufalos de fuenlabrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pazo Almuzara Alineación oficial del equipo 'Pazo Almuzara' en el partido 4 - 0 Bufalos de fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Bufalos de fuenlabrada' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pazo Almuzara

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El Almuzara no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Nicola Luttazzi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nicola Luttazzi no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 75 amb una falta ben llançada per en Fariborz Pourtavvaf, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Egon Biavia va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Isidoro Borges no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egon Biavia de Almuzara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Bülent Berge de Almuzara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bufalos de fuenlabrada

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Meir Adler va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Meir Adler va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, fuenlabrada, al minut 18. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): fuenlabrada va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Iwan Assauwer va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Iwan Assauwer va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a fuenlabrada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): fuenlabrada van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Iwan Assauwer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Villa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tim de Waal va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Şahap Dal, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tim de Waal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Semblava que Fritz Keller s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.