Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Son Macia Spurs (1370902) - Las Aguilas Imperiales (314366) » 428410191: T40/J4/VII

Liga 428410191 Información oficial sobre el partido 428410191 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.52 (38088)

Son Macia Spurs Alineación oficial del equipo 'Son Macia Spurs' en el partido 0 - 6 Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido
0 - 1 Antonio Alberto García de Burunda (2')
0 - 2 Radoine Gérard (21')
0 - 3 Jérôme Thévenet (37')
0 - 4 Petrakis Amparis (79')
0 - 5 Édouard Brenier (86')
0 - 6 Jaša Kamenar (89')
Son Macia Spurs Alineación oficial del equipo 'Son Macia Spurs' en el partido 0 - 6 Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Son Macia Spurs Alineación oficial del equipo 'Son Macia Spurs' en el partido 1 - 5 Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Macia Spurs

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dionisio Saavedra Quijano no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Phillipp Heisenberg de Macia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Behrouz Janfeshan.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ion Jereghe, que no va rendir al seu nivell habitual.

Las Aguilas Imperiales

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Alberto García de Burunda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Radoine Gérard va augmentar l'avantatge de Imperiales a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jérôme Thévenet de Imperiales l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Petrakis Amparis de Imperiales va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Édouard Brenier va augmentar l'avantatge de Imperiales a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Jaša Kamenar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Imperiales a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Alberto García de Burunda va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Petrakis Amparis de Imperiales va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérôme Thévenet de Imperiales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gerald Juen se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Giovanni Maria Casula va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.