Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicas Bond (1339137) - ZdP (989335) » 428408710: T40/J13/VII

Liga 428408710 Información oficial sobre el partido 428408710 en Hattrick

10.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VII.25 (38061)

Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 4 - 1 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
Manuel Flórez (6') 1 - 0
Josep Viladrich (19') 2 - 0
Santiago Miguel Marín (33') 3 - 0
Manuel Flórez (39') 4 - 0
4 - 1 Gian Maria Balassone (70')
Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 4 - 1 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 2 - 0 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicas Bond

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Chicas va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Celino Araujo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manuel Flórez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Josep Viladrich va incrementar l'avantatge de Chicas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Chicas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Santiago Miguel Marín, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chicas a 4 - 0. Manuel Flórez va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Miguel Marín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Atlético Gijonés

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Vince Simon sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gian Maria Balassone que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vince Simon, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Edmunds Āboliņš, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 48, un contraatac del Atlético no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Luis Verdún perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 76. Gian Maria Balassone va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Txatxel Gaztelu.