Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miestrella f.c (1414777) - ZdP (989335) » 428408697: T40/J9/VII

Liga 428408697 Información oficial sobre el partido 428408697 en Hattrick

13.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VII.25 (38061)

Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 0 - 2 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
0 - 1 Vince Simon (37')
0 - 2 Vince Simon (65')
Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 0 - 2 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 0 Atlético Gijonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Gijonés' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miestrella f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Hörlin va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): Veikko Oksanen va xutar una falta al minut 74 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Atlético Gijonés

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Atlético va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Vince Simon, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atlético va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vince Simon va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Şahap Sar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julio Rubio Envite. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Masal Acharki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 56, però Narciso Babaredo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Şahap Sar des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Şahap Sar que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.