Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berri CF (774454) - maxo levante (1370825) » 428399219: T40/J6/VI

Liga 428399219 Información oficial sobre el partido 428399219 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VI.880 (15198)

Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 2 - 2 maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido
Maxime Bridonneau (28') 1 - 0
Juuso Kesäläinen (44') 2 - 0
2 - 1 Paolo Luperto (78')
2 - 2 Ruggero Fameli (83')
Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 2 - 2 maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 2 - 1 maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berri CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Maxime Bridonneau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de Juuso Kesäläinen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de Berri a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Leopold Ballesté gairebé va marcar per a Berri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Berri ho intentava per la dreta per mitjà de Jakub Macík, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Anže Čauševič va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxime Bridonneau de Berri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thibault Guéant de Berri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

maxo levante

Goles Goles

  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el levante va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Paolo Luperto aconseguint el 2 - 1.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 83 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ruggero Fameli marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): levante van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Oriol Utrera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Berri. La jugada d'estratègia del levante per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Jiménez Yepes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sacha Vrisekoop de levante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de levante Filip Burczyński va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pierluigi Pozzi va entrar en el seu lloc.