Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Unión Club Deportivo (122180) - Benicalap C.F. (1368844) » 428396265: T40/J9/VI

Liga 428396265 Información oficial sobre el partido 428396265 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VI.827 (15145)

La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 1 - 2 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
0 - 1 Yaseen Kudri (39')
Sabin-Ioan Marc (43') 1 - 1
1 - 2 Roberto Oneto (83')
La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 1 - 2 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 2 - 0 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Deportivo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sabin-Ioan Marc que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Volkan Özkurt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nuno Milani.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Artur Burkov va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Nuno Milani va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Limay Lacalle Barahon ocupà el lloc d'en Piotr Sulżycki al 20 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Benicalap C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Quim Santilhana va treure un córner llarg cap al segon pal que en Yaseen Kudri, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roberto Oneto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Benicalap.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Federico Armando Osv Lizarraga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Federico Armando Osv Lizarraga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Benicalap va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Håkon Omland va quedar-se sol davant el porter Albert Doruch, però aquest va poder aturar el xut.