Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Thallium (123188) - C.D. EL TIME (1437177) » 428394513: T40/J5/VI

Liga 428394513 Información oficial sobre el partido 428394513 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.796 (15114)

Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 5 - 0 C.D. EL TIME Alineación oficial del equipo 'C.D. EL TIME' en el partido
Andreu Civera (2') 1 - 0
Natxo Rosa (41') 2 - 0
Andreu Civera (63') 3 - 0
Iván Grijalva (68') 4 - 0
Manuel Baran (77') 5 - 0
Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 5 - 0 C.D. EL TIME Alineación oficial del equipo 'C.D. EL TIME' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 0 - 1 C.D. EL TIME Alineación oficial del equipo 'C.D. EL TIME' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hash Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andreu Civera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Athletic. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Natxo Rosa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals, i Andreu Civera va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Iván Grijalva va augmentar l'avantatge de Athletic a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Athletic va aconseguir el 5 - 0 quan Manuel Baran va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Athletic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Baran, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Athletic van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 82 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Iván Grijalva, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Rubio Torrecilla de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Herreros de Tejada de Athletic es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Fernando Mesa de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Natxo Rosa va prendre el seu rol al minut 24.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Iván Grijalva que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manuel Baran probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Luis Vandelvira no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

C.D. EL TIME

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Petri Saarenkoski va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.