Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PausitoFC (1369472) - Kripton Kr (1334456) » 428393880: T40/J1/VI

Liga 428393880 Información oficial sobre el partido 428393880 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.785 (15103)

F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 4 - 0 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
Andrej Petrašinović (7') 1 - 0
Crispín Zúñiga Pimentel (59') 2 - 0
Pedro Ruiz Melendez (74') 3 - 0
Braulio Agulla (87') 4 - 0
F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 4 - 0 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 2 - 1 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 7 minuts quan Braulio Agulla va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Andrej Petrašinović, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Crispín Zúñiga Pimentel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Ruiz Melendez va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 87 minuts de joc, Braulio Agulla, corrent com un esperitat, superà primer Lev Sudarkin per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Braulio Agulla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eleuterio Cives no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Braulio Agulla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Fernando Romero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Emili Nayach. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Reyes malditos

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Orell Bitterli va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Lev Sudarkin completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Miguel Zumiel de malditos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.