Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

predatorsk (1431676) - CELTIC DE ARANJUEZ (121861) » 428393412: T40/J10/VI

Liga 428393412 Información oficial sobre el partido 428393412 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.776 (15094)

gachulls Alineación oficial del equipo 'gachulls' en el partido 3 - 0 CELTIC DE ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CELTIC DE ARANJUEZ' en el partido
Gaizka Montero Escobar (7') 1 - 0
José-Luis Matz (13') 2 - 0
Tom Arnoldi (74') 3 - 0
gachulls Alineación oficial del equipo 'gachulls' en el partido 3 - 0 CELTIC DE ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CELTIC DE ARANJUEZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gachulls Alineación oficial del equipo 'gachulls' en el partido 2 - 1 CELTIC DE ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CELTIC DE ARANJUEZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gachulls

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): gachulls sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Gaizka Montero Escobar va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del gachulls va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José-Luis Matz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CELTIC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tom Arnoldi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gachulls es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, José-Luis Matz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Bestué va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Charoná Seregni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del gachulls van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Velasco Mendoza, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

CELTIC DE ARANJUEZ

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): CELTIC va estar a punt d'empatar al 12 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abel Pérez Mínguez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Mayer Montilla va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Adán Silva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Pérez Mínguez de CELTIC es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.