Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canteranos de Puerto Cruz (1596106) - Silver Tarraco (434121) » 428382539: T40/J8/VI

Liga 428382539 Información oficial sobre el partido 428382539 en Hattrick

06.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VI.582 (14900)

Canteranos de Puerto Cruz Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Puerto Cruz' en el partido 4 - 2 F.C. kritikal + Alineación oficial del equipo 'F.C. kritikal +' en el partido
David Velázquez (17') 1 - 0
David Velázquez (28') 2 - 0
2 - 1 Pablo Sánchez Zarzosa (55')
Raül Guix (67') 3 - 1
Juan Diego de Talavera (69') 4 - 1
4 - 2 Pep Bodet (70')
Canteranos de Puerto Cruz Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Puerto Cruz' en el partido 4 - 2 F.C. kritikal + Alineación oficial del equipo 'F.C. kritikal +' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canteranos de Puerto Cruz Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Puerto Cruz' en el partido 2 - 0 F.C. kritikal + Alineación oficial del equipo 'F.C. kritikal +' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteranos de Puerto Cruz

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Canteranos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 David Velázquez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Als 28 minuts de joc, els nois de Canteranos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Velázquez augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canteranos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raül Guix progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Raül Guix entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Canteranos, un peu providencial d'en Juan Diego de Talavera va situar el 4-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raül Guix va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simeón Navas de Canteranos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Carlos Melonar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Velázquez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

F.C. kritikal +

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Pablo Sánchez Zarzosa va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per kritikal en aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Pep Bodet de kritikal després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Nabar Otxoa per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): kritikal van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Pablo Sánchez Zarzosa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del kritikal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Hocera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): kritikal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Dani Casasola va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Alejandro Hocera de kritikal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Uğur Ekber de kritikal va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dani Casasola va prendre el seu rol al minut 20.