Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guatximfroms United (801512) - F.C. Martinenc (1455838) » 428372655: T40/J1/VI

Liga 428372655 Información oficial sobre el partido 428372655 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.406 (14724)

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 2 - 2 F.C Barcino Alineación oficial del equipo 'F.C Barcino' en el partido
Marcelo Loor (47') 1 - 0
1 - 1 Jaroslav Rodák (64')
1 - 2 Jaroslav Rodák (77')
Marcelo Loor (80') 2 - 2
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 2 - 2 F.C Barcino Alineación oficial del equipo 'F.C Barcino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 2 - 0 F.C Barcino Alineación oficial del equipo 'F.C Barcino' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Guatximfroms va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcelo Loor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 80, en Guilherme Matos Alves del Guatximfroms va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marcelo Loor que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Guilherme Matos Alves va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Guilherme Matos Alves va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guatximfroms.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simon Mathäus Boostedt de Guatximfroms es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Esad Đedović no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Noël Rodier.

F.C Barcino

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jaroslav Rodák.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jaroslav Rodák de Barcino es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barcino sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patryk Słomczewski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Barcino van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Steffen Jensen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Llantero.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffen Jensen de Barcino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Barcino, en Fabian Stöger-Burghardt, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.