Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jugones F.C (122578) - Donandres F.C (995743) » 428371033: T40/J1/VI

Liga 428371033 Información oficial sobre el partido 428371033 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.377 (14695)

Fundacion Agapito Iglesias Alineación oficial del equipo 'Fundacion Agapito Iglesias' en el partido 0 - 2 Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido
0 - 1 Mathias Buchenberger (79')
0 - 2 Willie Ennis (87')
Fundacion Agapito Iglesias Alineación oficial del equipo 'Fundacion Agapito Iglesias' en el partido 0 - 2 Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fundacion Agapito Iglesias Alineación oficial del equipo 'Fundacion Agapito Iglesias' en el partido 2 - 1 Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,5 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fundacion Agapito Iglesias

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sean Caesar va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): R.Zaragoza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Sean Caesar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Sean Caesar de R.Zaragoza va intentar batre la porteria rival al minut 84 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Roberto Lo Bascio de R.Zaragoza es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que Gerold Piel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Donandres F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 79, quan Mathias Buchenberger va posar els visitants Donandres per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Willie Ennis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Donandres.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Willie Ennis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Mathias Buchenberger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Virgilio Rivaben de Donandres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kai Löscher s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.