Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GORDOS S,A, (1600473) - LOS ECHENIQUES (1589927) » 428370015: T40/J13/VI

Liga 428370015 Información oficial sobre el partido 428370015 en Hattrick

10.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VI.358 (14676)

Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 0 - 2 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
0 - 1 Daniel Miguel Valle (79')
0 - 2 Eric Tacón (84')
Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 0 - 2 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 2 - 0 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terres de l'Ebre C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): T.Ebre per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Hugo Contamina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Antonio Chiner hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Jorge Marichalar no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): T.Ebre va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafael Alejandro Obregón va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Paul Roulet va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio Solano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cochinero, un peu providencial d'en Daniel Miguel Valle va situar el 0-1 al panell digital.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cochinero va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eric Tacón aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Cochinero van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Sergio Solano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Leendert Huijbers va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Ramón Halcón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cochinero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.