Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corallina CF (119152) - Nastic FC (988258) » 428367963: T40/J4/VI

Liga 428367963 Información oficial sobre el partido 428367963 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.322 (14640)

dajusi Alineación oficial del equipo 'dajusi' en el partido 1 - 1 Niupi kurabu sakka Alineación oficial del equipo 'Niupi kurabu sakka' en el partido
0 - 1 Argider Ballester Cardell (25')
Uxío Triáns (31') 1 - 1
dajusi Alineación oficial del equipo 'dajusi' en el partido 1 - 1 Niupi kurabu sakka Alineación oficial del equipo 'Niupi kurabu sakka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dajusi Alineación oficial del equipo 'dajusi' en el partido 2 - 0 Niupi kurabu sakka Alineación oficial del equipo 'Niupi kurabu sakka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dajusi

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, dajusi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Uxío Triáns va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Óscar Casón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): dajusi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Bombín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Valle.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Roberto Bombín de dajusi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): dajusi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Galdón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Las Heras Marín al camp.

Niupi kurabu sakka

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Duman Resul va acabar en una passada genial cap al jugador de Niupi Argider Ballester Cardell, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Niupi, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Argider Ballester Cardell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Liberto Cellórico va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Niupi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Mediero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Abel Soto Medina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Gomicio de Niupi es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Liberto Cellórico de Niupi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.