Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Quetepeines (993793) - C.D. NEL-LLOVES (1335656) » 428364623: T40/J4/VI

Liga 428364623 Información oficial sobre el partido 428364623 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.262 (14580)

EnterradoreS GranaitanoS Alineación oficial del equipo 'EnterradoreS GranaitanoS' en el partido 4 - 2 C.D. NEL-LLOVES Alineación oficial del equipo 'C.D. NEL-LLOVES' en el partido
0 - 1 Ceandro Maine Sáenz (4')
Jonathan Conino (8') 1 - 1
Ismael Baiges (20') 2 - 1
2 - 2 Raúl Rebolledo (41')
Jonathan Conino (53') 3 - 2
Julius Ylikangas (76') 4 - 2
EnterradoreS GranaitanoS Alineación oficial del equipo 'EnterradoreS GranaitanoS' en el partido 4 - 2 C.D. NEL-LLOVES Alineación oficial del equipo 'C.D. NEL-LLOVES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
EnterradoreS GranaitanoS Alineación oficial del equipo 'EnterradoreS GranaitanoS' en el partido 2 - 3 C.D. NEL-LLOVES Alineación oficial del equipo 'C.D. NEL-LLOVES' en el partido
Tiene suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EnterradoreS GranaitanoS

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 8 minuts quan Moises Madden va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jonathan Conino, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Granaitano va agafar avantatge al minut 20 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ismael Baiges fent així el 2 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Jonathan Conino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Granaitano.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Joan Antoni Pedrosa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Granaitano, Julius Ylikangas, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ermengol Bodí van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jonathan Conino a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Granaitano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mithat Oğultürk va sortir per sobre el travesser.

C.D. NEL-LLOVES

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): NEL-LLOVES va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Ceandro Maine Sáenz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Raúl Rebolledo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de NEL-LLOVES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jörgen Fogelborg va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Raúl Rebolledo al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ceandro Maine Sáenz va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roeland Pouw de NEL-LLOVES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Fortunato Valcárcel va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.