Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosUper (1591576) - Pokemones FC (772149) » 428360913: T40/J5/VI

Liga 428360913 Información oficial sobre el partido 428360913 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.196 (14514)

Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 2 - 2 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
Abramo Matarrese (32') 1 - 0
1 - 1 Adriano Fragale (48')
Gonzalo Vizcaino (51') 2 - 1
2 - 2 José Manuel Dioayuda (84')
Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 2 - 2 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 6 - 0 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
Es un cenizo 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Alcarria C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): RACF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Abramo Matarrese va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): RACF prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Gonzalo Vizcaino va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Emil Sękowski del RACF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Xesús Ulloa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RACF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jordi Canals va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 61 de joc.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Vizcaino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Amb 89 minuts disputats, Abramo Matarrese gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rafał Sadoch va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frederico Fontán de RACF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Frederico Fontán de RACF es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 88.

TIPSAREVIC SPORTING A.D

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Miquel Tremolosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TIPSAREVIC, un peu providencial d'en Adriano Fragale va situar el 1-1 al panell digital.
  • 164 Minuto 84 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 84 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de TIPSAREVIC. José Manuel Dioayuda el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Saverio Gaviraghi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Jordi Canals de TIPSAREVIC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): TIPSAREVIC es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jordi Canals no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Demetrio Mantilla al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): En Onat Şentürk va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.