Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puça Athletic (1588176) - comparsa (440055) » 428354936: T40/J10/VI

Liga 428354936 Información oficial sobre el partido 428354936 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.89 (14407)

Agharta cf Alineación oficial del equipo 'Agharta cf' en el partido 1 - 1 comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido
Leon Cerin (43') 1 - 0
1 - 1 Diego Armando Barreto (72')
Agharta cf Alineación oficial del equipo 'Agharta cf' en el partido 1 - 1 comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agharta cf Alineación oficial del equipo 'Agharta cf' en el partido 2 - 0 comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agharta cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Agartha s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Leon Cerin per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 7 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jaime Carrano va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Agartha per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leon Cerin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Fulgencio Agustín es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koldo Bezares de Agartha es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefano Menabue de Agartha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Reboa de Agartha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): William Amerio de Agartha va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Aedo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Jaime Carrano semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

comparsa

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Agartha. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Diego Armando Barreto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del comparsa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Andrea Di Stefano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Oleg Seliverstov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Monjia va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Era el minut 71 quan després d'una dura entrada, el jugador Toon de Wijkersloot de comparsa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.