Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De BierMeester Brouwerij (123769) - Gafes (307630) » 428345239: T40/J7/V

Liga 428345239 Información oficial sobre el partido 428345239 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / V.172 (5685)

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 3 - 4 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
0 - 1 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) (31')
0 - 2 Cristian Robles Colón (36')
0 - 3 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) (48')
Pablo Méndez (51') 1 - 3
1 - 4 José Ríos (61')
Michael Korbl (66') 2 - 4
Antonio Quesada (74') 3 - 4
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 3 - 4 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 0 - 1 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
Tiene bastante suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brouwerij van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Pablo Méndez.
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Als 66 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Brouwerij va acabar amb la pilota als peus de Michael Korbl que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.
  • 104 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Brouwerij al minut 74. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Antonio Quesada va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gervasio López i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Brouwerij, però el xut de Ondřej Mrákota va sortir bastant desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brouwerij va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Méndez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Conrad Couperus de Brouwerij va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Tomy Pamphile de Brouwerij va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Conrad Couperus va prendre el seu rol al minut 28.

Real Ardios

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ardios.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Cristian Robles Colón va augmentar l'avantatge de Ardios a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) era molt més ràpid que el defensa Ondřej Mrákota. Al minut 48, el jugador de Ardios va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): José Ríos va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Ardios gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per José Ríos al minut 2 semblava entrar, però Olivian Contor va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Charlín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Teodor Soronellas va entorpir al marcador d'en Ilkka Laitinen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de José Ríos al minut 32.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Toni Babot. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Cristian Robles Colón va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.