Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skorpion KO (1433862) - Real madrid undecima (991879) » 428344877: T40/J14/V

Liga 428344877 Información oficial sobre el partido 428344877 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / V.165 (5678)

Barrufets d'en Gargamel Alineación oficial del equipo 'Barrufets d'en Gargamel' en el partido 2 - 4 At.Peñagrande Alineación oficial del equipo 'At.Peñagrande' en el partido
0 - 1 Nedjeljko Kačavenda (8')
Giannino Arcontizzi (17') 1 - 1
1 - 2 Pasquale Corazzari (18')
1 - 3 Nedjeljko Kačavenda (21')
Giannino Arcontizzi (76') 2 - 3
2 - 4 Mantxo Arregi (80')
Barrufets d'en Gargamel Alineación oficial del equipo 'Barrufets d'en Gargamel' en el partido 2 - 4 At.Peñagrande Alineación oficial del equipo 'At.Peñagrande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barrufets d'en Gargamel Alineación oficial del equipo 'Barrufets d'en Gargamel' en el partido 2 - 1 At.Peñagrande Alineación oficial del equipo 'At.Peñagrande' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrufets d'en Gargamel

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Giannino Arcontizzi de Barrufets va aconseguir igualar el partit al minut 17, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Giannino Arcontizzi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Barrufets.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hanns-Georg Thielicke va rebre molts aplaudiments. Al minut 75 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Sergio Rico Garrido va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Barrufets va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jon Brandrud va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jury Urdamovich va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jury Urdamovich i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Barrufets, però el xut de Andrea Beatrice va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Giannino Arcontizzi de Barrufets es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hanns-Georg Thielicke, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jon Brandrud no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

At.Peñagrande

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): El porter de At.Peñagrande va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nedjeljko Kačavenda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pasquale Corazzari quedar desmarcat i marcar per a At.Peñagrande al minut 18. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de At.Peñagrande, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nedjeljko Kačavenda va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de At.Peñagrande va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mantxo Arregi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): At.Peñagrande van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Nedjeljko Kačavenda no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Muzaffar Khwaja va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Nedjeljko Kačavenda que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.