Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Brea (1335893) - OrUjO PoWeR (1456307) » 428344841: T40/J5/V

Liga 428344841 Información oficial sobre el partido 428344841 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / V.165 (5678)

Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido 0 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
0 - 1 Costică Andronic (72')
Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido 0 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido 1 - 2 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piticli CF

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Erhard Socher va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erhard Socher! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Piticli va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Víctor Carcasona va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Costică Andronic de OrUjO va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): OrUjO van sortir al contraatac al minut 35, però Hendrik Ohlicher va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OrUjO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Romildo Caraíva va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): OrUjO va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Aroldo Rossoni va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stefano Carotone ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stéphane Blondy de OrUjO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Jeremias Hoegler de OrUjO va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Lluís Oliva va entrar en el seu lloc.