Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MateCocinas (488402) - Calma ahí (778597) » 428344755: T40/J11/V

Liga 428344755 Información oficial sobre el partido 428344755 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / V.163 (5676)

MateCocinas Alineación oficial del equipo 'MateCocinas' en el partido 1 - 0 HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido
Kristóf Zakar (43') 1 - 0
MateCocinas Alineación oficial del equipo 'MateCocinas' en el partido 1 - 0 HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MateCocinas Alineación oficial del equipo 'MateCocinas' en el partido 2 - 0 HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MateCocinas

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): MC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Kristóf Zakar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Markel Xaparrarte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manolo Mila havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): MC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Richie Faulkes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Victorino Zuazu es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Paul Hillman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Victorino Zuazu va sortir molt desviat al minut 77.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael Osuna per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Gil Alvarado va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kristóf Zakar de MC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Edgar Overdenborger de MC va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

HP Mayo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mayo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Goatsemodime Malangeni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Yuly Timergaliev va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mayo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oriol Rovira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nasser Larrif de Mayo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Ignacio Portugal es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oriol Rovira.