Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellites (1369591) - Nautico Ensidesa. (1369141) » 428342655: T40/J2/V

Liga 428342655 Información oficial sobre el partido 428342655 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / V.126 (5639)

Real Parentis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parentis C.F.' en el partido 1 - 0 U.D Jack Nilo Alineación oficial del equipo 'U.D Jack Nilo' en el partido
Carlos Cifre (48') 1 - 0
Real Parentis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parentis C.F.' en el partido 1 - 0 U.D Jack Nilo Alineación oficial del equipo 'U.D Jack Nilo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Parentis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parentis C.F.' en el partido 2 - 1 U.D Jack Nilo Alineación oficial del equipo 'U.D Jack Nilo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Parentis C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el Parentis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos Cifre, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Riba de Parentis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D Jack Nilo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Alois Češpiva va estar a punt de posar per davant a U.D.J.N amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Halcón va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Rüdiger Kolda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Halcón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del U.D.J.N que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fahed Hammi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Paulín Hetz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Halcón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Paulín Hetz al minut 80 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mark Buntekuh.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Mejías Valle de U.D.J.N va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christophe Gény de U.D.J.N es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): U.D.J.N es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Philip Bruchmühlen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfredo Mejías Valle al camp.