Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Himne (1365358) - Muriac's (1339158) » 428342372: T40/J5/V

Liga 428342372 Información oficial sobre el partido 428342372 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / V.121 (5634)

Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 1 - 1 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
Enrique Martínez Merino (35') 1 - 0
1 - 1 Mukti Rozak (86')
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 1 - 1 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 1 - 1 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Himne

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Enrique Martínez Merino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Enrique Martínez Merino va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Himne va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Dolbert Bouwmans va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Himne per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Èric Espar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Martínez Merino per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Domine va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Himne van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Christophe Étcheverry des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Enrique Martínez Merino va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Himne, en Èric Espar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ignacio Valcárcel va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

AE SAD

Goles Goles

  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 86 minuts quan Carlo Messina va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mukti Rozak, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Kasper Andersen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Rojas Sánchez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SAD van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kasper Andersen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Carlo Messina, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sascha Willinger ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Dragoş Tomuţă de SAD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlo Messina.