Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma F. C. (800731) - Cojos c.f (486797) » 428341075: T40/J2/V

Liga 428341075 Información oficial sobre el partido 428341075 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / V.98 (5611)

Chunguitos Alineación oficial del equipo 'Chunguitos' en el partido 1 - 2 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
0 - 1 Benvido Melón (53')
0 - 2 Carles Rambla (78')
István Gorják (82') 1 - 2
Chunguitos Alineación oficial del equipo 'Chunguitos' en el partido 1 - 2 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chunguitos Alineación oficial del equipo 'Chunguitos' en el partido 3 - 0 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chunguitos

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): István Gorják de Chunguitos va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, István Gorják va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Chunguitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pep Barenys en un 1 contra 1 amb el porter Adrián Ferrándis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Chunguitos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Andrea Endres la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Chunguitos Pep Barenys quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raúl Fontana s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): István Gorják no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

alfredo es el rey

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Benvido Melón va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carles Rambla, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lertsun Lizarraga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.