Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Josa F.C. (1433290) - Al loro C.F (795273) » 428340880: T40/J10/V

Liga 428340880 Información oficial sobre el partido 428340880 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / V.94 (5607)

Real Josa F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Josa F.C.' en el partido 0 - 3 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
0 - 1 Ciro Brey (5')
0 - 2 Yordi den Bakker (16')
0 - 3 Jon Errikena (65')
Real Josa F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Josa F.C.' en el partido 0 - 3 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Josa F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Josa F.C.' en el partido 1 - 1 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Josa F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Ronielson Cisco del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gilli Shifman no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Jimmy Rodas no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Marko Kari va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 51 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Leonardo Urcola de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Al loro C.F

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El porter de loro va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ciro Brey va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Yordi den Bakker de loro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Shawn Platteeuw sempre és una garantia. Al minut 65, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jon Errikena marcar el 0 - 3 per al loro.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Albert Bardalet es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian-Alexandru Verdeş de loro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del loro puguin veure en Josef-Christian Papstein jugant de nou; ja que al minut 7 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Yordi den Bakker el va substituir sense tenir temps d'escalfar.