Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella negra de Aranjuez (311840) - Valdepeñas FC (1456037) » 428340058: T40/J14/V

Liga 428340058 Información oficial sobre el partido 428340058 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / V.79 (5592)

Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 4 - 1 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
0 - 1 Roberto Aroztegui (9')
Alberto Homem (32') 1 - 1
Hafiz Al Oawayran (80') 2 - 1
Alberto Homem (89') 3 - 1
Sebastiano Riccio (89') 4 - 1
Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 4 - 1 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 7 - 0 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anxanetes F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Anxanetes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alberto Homem que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Reint Haagesteijn va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 80 de joc. Hafiz Al Oawayran es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Alberto Homem de Anxanetes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sebastiano Riccio va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Anxanetes enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Anxanetes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sebastiano Riccio va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Detlev Falken-Plachecki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Anxanetes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Sebastiano Riccio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Anxanetes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Homem va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hafiz Al Oawayran de Anxanetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21 de partit, el jugador Hafiz Al Oawayran de Anxanetes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Bodo Rick de Anxanetes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Fedro Obalín ocupà el lloc d'en Walter Pisoni al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Anxanetes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Reint Haagesteijn va sortir coix del terreny de joc, substituït per Inocencio Garbalda. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Alberto Homem se sentia fresc com una rosa.

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Roberto Aroztegui de Real Gabo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roberto Aroztegui es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Randolpho de Miranda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Luis Roca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Amigó va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Real Gabo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Raga de Real Gabo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Roberto Aroztegui tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): Iván Raga estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.